Έργο Κολομητρούση…

Ένα ίσως από τα πιο χορταστικά από άποψη τερμάτων παιχνίδια πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Νίκαια όπου η τοπική ΑΕΔ επικράτησε του γειτονικού Μυραϊκού με 8 – 0.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι πως τα 7 από τα 8 τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο απόρροια της καλύτερης εκγύμνασης του γηπεδούχου σωματείου.

Το Φιλμ του Αγώνα

19’ Σουτ του Κολομητρούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε με γροθιές ο Κωνσταντακάτος.

31’ 1 – 0 Έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Κολομητρούση ο Βακαλάς με τετ – α – τετ άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «Γ» του τέρματος του Μυραϊκού κάνοντας έτσι το 1 – 0.

49’ 2 – 0 Ο Κολομητρούσης περνά και τον Κωνσταντακάτο σπάζοντας την μπάλα στον Σούλι, ο οποίος σε κενή εστία κάνει το 2 – 0 για την ομάδα της Νίκαιας.

62’ 3 – 0 Ο Χονδονάσιος μετά από εκτέλεση κόρνερ και σε φάση διαρκείας δίνει έτοιμο γκολ στον προωθημένο Κανάκη ο οποίος με πλασέ γράφει το 3 – 0.

66’ 4 – 0 Ο Κολομητρούσης με απευθείας χτύπημα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου «πιάνει» στον ύπνο τον Κωνσταντακάτο κάνοντας έτσι το 4 – 0.

75’ 5 – 0 Και πάλι ο Κολομητρούσης σε ρόλο δημιουργού καθώς βγάζει έτοιμο γκολ στον Βακαλά, με τον τελευταίο με όμορφο πλασέ να κάνει το 5 – 0.

76’ 6 – 0 Ο Καραμάνης από το ύψος του κέντρου και αριστερά βλέπει τον εκτός θέσης Κωνσταντακάτο και τον ψηλοκρεμά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6 – 0.

88’ 7 – 0 Μετά από λανθασμένη ντρίπλα του τερματοφύλακα Κωνσταντακάτου ο Ραμάι του κλέβει την μπάλα και σε κενή εστία «ζωγραφίζει» το 7 – 0.

90’ 8 – 0 Έπειτα από φάση διαρκείας η μπάλα καταλήγει στον προωθημένο Γκερλιώτη ο οποίος αφού απέφυγε ένα αμυντικό με πλασέ στην δεξιά γωνία του Κωνσταντακάτου έκανε το τελικό Νίκαια – Μυραϊκός 8 – 0.

Οι Συνθέσεις

Μυραϊκός: Κωνσταντακάτος, Τσικούδης, Λιάπης, Ψαθάς, Χαλιαμπάλιας ( 65’ Χατζής), Μπαντούλης, Τζεμάλ, Κατσανούλης Χ., Πιστόλας ( 77’ Μπατζογιάννης), Λυμτσούλας (56’ Κατσανούλης Α.), Βέρας.

ΑΕΔ Νίκαιας (Στεργιάδης): Τζουβάρας, Ψαρούλης (λ.τ. 10’ Κανάκης), Σκιάς, Κολομητρούσης, Βακαλάς, Ραμάι, Βέργος (65’ Γκερλιώτης), Σούλι, Χονδρονάσιος, Σπανός, Γεωργόπουλος (56’ Καραμάνης).