Έρχονται εξελίξεις στον Απόλλωνα

Έχοντας απαλλαγεί πλέον και από την απειλή της αφαίρεσης των έξι βαθμών, ο Απόλλωνας Λάρισας πλέον έχει περάσει στο σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, η οποία και θα βρει τους «κυανόλευκους» και πάλι στη Super League 2.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε η προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίος και έκανε λόγο για οριστική του αποχώρηση από τα κοινά της ΠΑΕ, όμως τα δεδομένα άλλαξαν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ArenaLarissa.gr, θα παραμείνει εν τέλει στη διοίκηση της ομάδας της Φιλιππούπολης, έχοντας όμως βρει πλέον ισχυρούς συμπαίκτες.

Ένας εξ’ αυτών είναι ο Ζήσης Ντελόπουλος που μοιάζει αποφασισμένος την νέα αγωνιστική περίοδο να έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση του συλλόγου, ενώ δύο ακόμη πρόσωπα αναμένονται να εισχωρήσουν στα διοικητικά των «κυανολεύκων».

Πρόθεση της διοίκησης είναι στην επόμενη μέρα του Απόλλωνα το ρόστερ να παραμείνει ως έχει. Στο μεγαλύτερό του μέρος τουλάχιστον. Και αυτό διότι υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν «τραβήξει» τον δικό τους… δρόμο, αποτελώντας ήδη παρελθόν.

Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε σε θέση να γράψουμε περισσότερα…