Έτοιμη για την αντεπίθεση διάρκειας, η Μικτή Παίδων (Video)

Όλα έτοιμα είναι στη Μικτή Παίδων για την αντεπίθεση διαρκείας που θα φέρει το Λαρισινό συγκρότημα σε θέση οδηγού στον όμιλο. Η Μικτή μας θα ταξιδέψει αύριο στη Καρδίτσα όπου και θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής το συγκρότημα της Καρδίτσας.

Για την δύσκολη αυτή αποστολή ο Άρης Πατσής, ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το παιχνίδι. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκονται στις 08.45, αύριο, Πέμπτη, στον Άγιο Βελισάριο από όπου και θα αναχωρήσει η αποστολή.

Το ArenaLarissa.gr, βρέθηκε στη τελευταία προπόνηση της Μικτής Παίδων (από όπου και σας μεταφέρει ενδιαφέρον φωτογραφικά στιγμιότυπα) και είδη από κοντά το πως προετοιμάζονται ο Άρης Πατσής και η “πιτσιρικάδα” του για την αντεπίθεση διάρκειας, που θα τους φέρει στο πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καλαμάτας, Καρακώστας, Κοντοθανάσης (Νίκη-Μιχαήλ), Σκούρας, Μπούρας, Κώτσιας,  (Ακαδημία Γ. Πλίτση), Μαστακούλης, Παπακώστας, Μακροβασίλης, Σπύρου, Τσιούτσιας, (ΑΕΛ), Παπαδήμος (Δευκαλίων Κρανιάς), Γκατζούλης (Άρης Λάρισας), Οικονόμου (Βερδικούσια), Παπαγιαννούλης (Ομόνοια), Δούκας (Δαμασιακός), Μπάνος (Ν. Πολιτεία), Κοντομάνος (Ατρόμητοι/Θύελλα).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Πατσής στη κάμερα του ArenaLarissa.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...