Έφυγαν με τον βαθμό οι (Χ)αλκιάδες, σωρεία χαμένων ευκαιριών από το Κουτσόχερο…

Σε παιχνίδι που θα έπρεπε βάση ευκαιριών να σημειωθούν περισσότερα από δύο γκολ, τελικά επιτεύχθηκαν μόλις δύο, αφού Φορτούνα Κουτσοχέρου και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ήρθαν ισόπαλοι με σκορ, 1 – 1!

Σε παιχνίδι που υπήρξε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να μπουν γκολ μπροστά από τις δύο εστίες, οι δύο ομάδες αποκόμισαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αποτέλεσμα αυτού οι γηπεδούχοι να φθάσουν τους είκοσι δύο βαθμούς και την 4η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους δέκα έξι βαθμούς και βρίσκονται στην έκτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Οι Χαλκιάδες πήραν προβάδισμα στο 26ο λεπτό με τον Κώστα Τασιόπουλο με καρφωτή κεφαλιά του Μιχάλη Θεοχαρούλη, ενώ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο δεύτερο μέρος και στο 62′ με το σουτ του Κώστα Χατζή μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους με εκφραστές τους Καββαδία, Δημητρέλη, Τσιούτσια, Πρίφτη, Μητράκα, Σαλοκανά και Γκουντρουμπή όπως και τα δύο δοκάρια των Χατζή (45′) και Καββαδία (90′), ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Κώστα Τασιόπουλο και Βασίλη Αργυρακούλη βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις και διαμαρτύρονται για περίπτωση πέναλτι στον Τασιόπουλο στο 90’…

Οι Συνθέσεις

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κιτσόπουλος, Μητράκας, Γκόγκος (60′ Γκάνας), Βλησαρούλης (73′ Σιούτας), Μπακογιάννης (46′ Πρίφτης), Σουπεκιώτης, Τσιούτσιας (55′ Δημητρέλης), Γκουντρουμπής, Καββαδίας, Φραγκογούλας (46′ Σαλοκανάς), Χατζής.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος (75′ λ.τ. Χαρισούλης), Σελήνης (46′ Αργυρακούλης), Γκουλάρας Χρ. (70′ Γκατζόγιας), Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσοκέρας (75′ λ.τ. Θεοχαρούλης), Ρουμάνης, Παληγιάννης, Τασιόπουλος, Πέτσας (75′ Μητσόπουλος), Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Τάνας, Τζιμούρτος.