«Έφυγε» από κορονοϊό παλαίμαχος του ΑΟ Αλεξανδρούπολης

Έφυγε από την ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλευόταν επί ημέρες λόγω κορονοϊού, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ιστορικού Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (“ΑΛΕΞ”) Γιάννης Στογιάννης.

Έχασε τη “μάχη” με τον covid-19 σε ηλικία μόλις 52 χρόνων (γεννήθηκε το 1968), μετά από νοσηλεία μιας περίπου εβδομάδας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αναφοράς κορονοϊού για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου είχε διακομισθεί και μάλιστα διασωληνωμένος από το Νοσοκομείο Δράμας.

Την πόλη δηλαδή απ’ την οποία κατάγονταν και ζούσε, έχοντας αναπτύξει μάλιστα σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης “ΙΝΤΕΡ ΤΡΟΦΟ”, από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στον χώρο των κατεψυγμένων προϊόντων (έκλεισε φέτος 27 συνολικά χρόνια δραστηριότητας) με έδρα την Προσοτσάνη, που ήταν η ιδιαίτερη πατρίδα του.

Οπως αναφέρει το evros-news, που μετέδωσε την είδηση, δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, αλλά δυστυχώς ασθένησε από κορονοϊό και πέθανε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς, φίλους και παλιούς συμπαίκτες.

The post «Έφυγε» από κορονοϊό παλαίμαχος του ΑΟ Αλεξανδρούπολης appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com