Έ(Χ)ασαν βαθμούς και… κορυφή;

Βαθμούς και εντυπώσεις (2 – 2) μοιράστηκαν Ατρόμητος Δασοχωρίου και Ροδιακός στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Αμφότεροι πλέον κινδυνεύουν να δουν την Αναγέννηση Ευαγγελισμού να τους προσπερνά και να καταλαμβάνει την πρώτη θέση του Ομίλου μιας και έφτασαν τους 28 (Ροδιακός) και 27 (Ατρόμητος Δασοχωρίου) βαθμούς αντιστοίχως την στιγμή όπου η Αναγέννηση έχει 26 και αγωνίζεται το μεσημέρ (09/02, 15:00) με την Ακαδημία Ελασσόνας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με δύο τέρματα του Μουκούλη, στην επανάληψη όμως έχασαν το προβάδισμά τους και παραλίγο να χάσουν και το παιχνίδι.

Με την συμπολήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μουκούλης έβαλε μπροστά την ομάδα του Γιώργου Φτεργιώτη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 40′ έκανε το 0 – 2 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 58′ ο Γιάννης Κόκκινος κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε ο ίδιος να το μετουσιώσει σε γκολ, που δεν λάθεψε μειώνοντας αρχικά σε 1 – 2, πριν έρθει στο 70′ ο Τανάγιας με κεφελια από σέντρα του Κόκκινου να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και την ολική ανατροπή του σκορ, όταν στο 85′ ο Τανάγιας είδε το σουτ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασάλογλου.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Τάλιος Ανδρ., Σακελααρίου. Τσιόπας, Βάνης μαυρουδής, Βασιλόπουλοςμ Κωσταρέλλος, Μήτρος, Κόκκινος, Φραγκογούλας, Ασπετάκης.

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Πασάλογλου, Μπουζούκας, Πατρίκου Ερ. (65′ Ψύρρας), Λέτσιος, Φούντας, Μπαλκουράς, Λέκα Σ., Δράμης (72′ Τσιρόπουλος), Μπιζιώτας, Πατρίκου Αρ., Μουκούλης (70′ Χατζηκρανιώτης).