Έ(Χ)ασαν βαθμούς στη πρεμιέρα…

Αμπελωνιακός και Σμόλικας πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας!

Έπειτα το τελικό αποτέλεσμα (1 – 1) οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (02/10) στο γήπεδο της Ροδιάς.

Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στην επανάληψη με τον Αμπελωνιακό να μπαίνει μπροστά στο σκορ. Ο Σπύρος Βούκιας ήταν αυτός που έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με πλασέ στο 63′ για να απαντήσει στα γκολ δέκα λεπτά για τον Σμόλικα ο Στέφανος Πρισακάρου.

Συγκεκριμένα, μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή του Αμπελωνιακού, ο Στέφανος Πρισακάρου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με πλασέ και το 1 – 1 ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως, τόσο ο Αμπελωνιακός όσο και ο Σμόλικας είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Οι Σπύρος Μπαρούτζας και Σπύρος Βούκιας απείλησαν για την ομάδα του Δημήτρη Αλεξανδρή, ενώ για το συγκρότημα του Γιώργου Μάτου απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες οι Σάκης Δάσσιος, Κώστας Πράπας και Στέφανος Πρισακάρου…

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Μαυρίδης (70′ Δαλακώνης), Πάνου, Κολιός, Μεσημέρης, Σιλβί, Μπαρούτζας, Κυρίτσης, Πονηρός (75′ Αλεξόπουλος Στ.), Γκιόνα, Καρυώτης (35′ Βούκιας).

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Χασιώτης, Περδίκης, Λιάκος, Ζαμπέτας, Βράκας Ν. (60′ Παπαθανασίου), Κόκκινος, Πρισακάρου, Χαζίζι (85′ Βράκας Χρ.), Ζιάρρας (60′ Πράπας Κ.), Δάσσιος (85′ Παραφέστας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Καραμπούλας, Μάνος.