Έ(Χ)ασαν και οι δύο…

Την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην 15η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας έχασαν Δήμητρα Γιάννουλης και Δαμασιακός μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Δήμητρα Γιάννουλης επέστρεψε στην φυσική της έδρα για να υποδεχθεί τον Δαμασιακό και το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, αμφότεροι οι δύο σύλλογοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους είκοσι ένα βαθμούς, ενώ οι «μπλε» του Βασίλη Νάρη συνεχίζουν δέκα εννέα πόντους.

Στα του αγώνα, οι «πράσινοι» είχαν σημαντικές στιγμές στο ματς με τους Βασίλη Σπανό, Θάνο Ντούφα και Γιάννη Μπάκο (43′ δοκάρι), ενώ ο Δαμασιακός απείλησε με τους Αλέξη Τσούτσα και Βασίλη Σκούπρα δίχως αποτέλεσμα για το τελικό, 0 – 0.

Οι άνθρωποι του Δαμασιακού εκφράζουν παράπονα για την φάση του 70ου λεπτού που ζήτησαν πέναλτι σε ευκαιρία του Αλέξη Τσούτσα, όπως και για δύο περιπτώσεις κίτρινης κάρτας (για κόκκινη) σε μονομαχία με ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων…

Από την άλλη, η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης «φωνάζει» για μία περίπτωση πέναλτι στο 20′ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καρβούνη μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Αμπατζίδης, Σαπάκος, Ντούφας, Ντόκος, Τάφα, Μπάμπαλης, Καρβούνης, Ραμάι, Μπάκος (85′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Σπανός (65′ Κατσάμπελας).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Μπακαΐμης, Σκούπρας, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Λούτσος, Λέτσιος Στ., Τσούτσας, Βίδρας (50′ Τσιάλτας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Παραφέστας, Κοτούμπας Ν.