Έ(χ)ασαν οι Αμπελωνιακός – Δαμασιακός, κέρδισε… ο Φιλοκτήτης!

(Χ)αμένες και οι δυο ομάδες βγήκαν από την “μάχη” της 27ης Αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, μένοντας στο 0 – 0 στο γήπεδο του Αμπελώνα και βλέποντας την 3η θέση και τον Φιοκτήτη Μελιβοίας να… ξεφεύγει στην διεκδίκηση της ανόδου μέσω της τρίτης θέσης.

Με τον έναν βαθμό που μοιράστηκαν, Αμπελωνιακός και Δαμασιακός είδαν τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που κέρδισε, να αυξάνει τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα κατά δύο πόντους και να φτάνει πιο κοντά στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της επανόδου στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού. Συγκεκριμένα έφτασε τους 50, αφήνοντας Δαμασιακό και Αμπελωνιακό στην 4η και 5η θέση αντιστοίχως με 46 και 45 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι του Αμπελωνιακού είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ με τους Ψύρρα, Μπόντε και Πατρίκου, δίχως αποτέλεσμα, όπως όμως αποτέλεσμα δεν είχαν και οι προσπάθειες των Λούτσου και Τιούτιου από πλευράς Δαμασιακού.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Μαυρίδης (87′ Μεσημέρης), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ψύρρας (75′ Λιάκος), Πατρίκου, Βούκιας (60′ Ιωαννίδης), Τσετιροκλής, Μπόντε.

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Γκάτας, Μπακαΐμης (82′ Σεΐζης), Καρατζιόλης, Μόκας, Λέτσιος Κ., Τιούτιος, Τσάλτας, Ραπτοτάσιος, Δούκας, Λούτσος Στ., Λέτσιος Στ. (85′ Νάκας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Παλαμίδας, Μακρής.