Έ(Χ)ασαν την ευκαιρία…

Την ευκαιρία να πλησιάσουν τη πρώτη τριάδα του πίνακα της βαθμολογίας έχασαν Μελισσοχώρι και Πύρρος, αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Από ένα βαθμό λοιπόν πήραν Αστέρας Μελισσοχωρίου και Πύρρος στο μεταξύ τους παιχνίδι, με το 0 – 0 να αποτελεί και το τελικό σκορ. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Βασίλη έφθασε τους είκοσι οκτώ βαθμούς και συνεχίζει στη τέταρτη θέση, ενώ το σύνολο του Σπύρου Μούτσιου έχει ένα βαθμό λιγότερο και συνεχίζει μία θέση πιο κάτω.

Αμφότεροι οι δύο σύλλογοι είχαν τις στιγμές τους στο ματς για να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως οι ευκαιρίες χάθηκαν κι έτσι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το στείρο 0 – 0 να αποτελεί και το τελικό σκορ.

Από τη πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Λιντέρη, Νούσια και Χαρούλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία σημαντική στιγμή με τον Μούρι στην επανάληψη και το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ.

Πάντως, ο Πύρρος εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη και για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση του Μελισσοχωρίου για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι…

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Μαλαχτάρης, Αγγελούλης, Μανακούσιος, Μπιρόλ (68′ Λιάγκας), Χαρούλης, Αγγελακόπουλος, Λιντέρης (82′ Παπαϊωάννου), Νούσιας, Δημόπουλος (74′ Βουτυρίτσας).

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μαρούδης, Λίτσας, Μάρης, Λέτσιος, Παύλου, Τζιόγκας (50′ Αλεξανδρής), Κάτσας, Νικούλης (87′ Τριαντακωνσταντής), Μούρι, Σάρα (55′ Αλλιάι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Παραφέστας, Τζιμούρτος.