Έ(Χ)ασαν την ευκαιρία…

Ατρόμητος Δασοχωρίου και Συκέα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στην 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΝ Λάρισας κι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Νίκου Χατζημπύρου έφθασε τους δέκα τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει στη πέμπτη θέση, όσους βαθμούς έχει δηλαδή και η ομάδα του Κώστα Καραλή μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Στο 15ο λεπτό ο Θανάσης Κατσιγιάννης με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον πορτιέρο του Δασοχωρίου για το 0 – 1 και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 70′, ο Κωσταρέλλος τροφοδότησε τον Ασπετάκη και ο τελευταίος με σουτ από θέση βολής πέτυχε το 1 – 1.

Από πλευράς Ατρόμητου Δασοχωρίου χάθηκαν τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες με τους Τανάγια (20′, 40′, 75′) και Ασπετάκη (85′) να σημαδεύουν το δοκάρι της εστίας της Συκέας και τους Φραγκογούλα, Ασπετάκη και Δάμτσα να έχουν χαμένες ευκαιρίες στο ματς.

Από την άλλη, η ομάδα της Συκέας αγωνίζεται κυρίως με παιδιά από τη περιοχή καθώς οι διοικούντες δίνουν πολύ χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά σε ηλικία όπως είναι οι Κουβεντάρης, Κατσιγιάννης Αθ., Κατσαντώνης, Τάχατος Β. και Ζιώζιας Δ. και μάλιστα η Συκέα αποτελεί τη μοναδική ομάδα δίχως ήττα έχοντας τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες στον 1ο όμιλο της Β’ τοπικής κατηγορίας…

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Δήμου Χρ. (46′ Καλογιάννης), Καραγιώργος, Αθανασόπουλος (65′ Δήμου Ευάγγ.), Τσόπας, Κωσταρέλλος, Παλιοτζήκας, Μπάσιος (38′ Σακελλαρίου), Δάμτσας, Τανάγιας, Φραγκογούλας, Ασπετάκης.

Α.Ο. Συκέας (Κώστας Καραλής): Λιάκος, Καλογιάννης, Κουβεντάρης (60′ Μπλιάμπλιας), Παλάσκας, Κατσαντώνης, Τάχατος Κ., Ζιώζιας Ν., Κατσηγιάννης, Ζιώζιας Δ., Τσόγιας, Καραγιάννης (80′ Τάχατος Β.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Μπακλαβά, Σκριάπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...