Έ(Χ)ασαν το μεσημέρι τους…

Δεν μπόρεσαν να… «γευτούν» τη χαρά του γκολ, όσοι επέλεξαν να δουν από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ Λάρισας ΄88 και Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0 – 0.

Έτσι μετά και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας, η Λάρισα ΄88 μετρά δύο σερί ισοπαλίες και δύο βαθμούς, ενώ το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση με μία νίκη στην πρεμιέρα και την αποψινή ισοπαλία έχει 4εις βαθμούς.

Για τη γηπεδούχο Λάρισα ΄88, υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Τσίντζο, Μπράτσο και Κατσαούνη να μην καταφέρνουν να τις εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν. Φάσεις είχε όμως και η φιλοξενούμενη ομάδα.

Όπως αυτές με τους Σάκη Καραγκούνη, Σεμερτζίδη και Μωϋσίδη. Μάλιστα στάθηκε και άτυχη, καθώς είχε και δύο δοκάρια. Ένα με τον Σάκη Καραγκούνη και ένα με τον Μωϋσίδη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις δύο ομάδες να αναδειχθούν ισόπαλες χωρίς τέρματα και να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Λάρισα ΄88 (Χρήστος Διαμαντής): Μένογλου, Αράρ, Κωνσταντίνου Β., Ζήκος, Πέμα, Κεϊμαλής (68′ Φιλιππίδης), Σγούρος (85′ Φίλογλου), Γεράκης, Τσίντζος (68′ Κωνσταντίνου Γ.), Καραγιώργος (46′ Κατσαούνης), Μπράτσος.

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση (Κώστας Κουρδής): Ιωαννίδης, Θώμος, Θεοφανούδης (76′ Περάκης), Κακαβάνης, Καραγκούνης Λ. (81′ Παναγιωτίδης), Τσιανάκας, Αλεξούλης, Γαλανός (69′ Ρομέου), Καραγκούνης Αθ., Μωϋσίδης, Σεμερτζίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Μπελμεζά, Γούλας.