Έ(Χ)ασε βαθμούς ο Ηρακλής Χάλκης, μένουν ψηλά οι Αμπελόκηποι

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στη Χάλκη ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τους Αμπελόκηπους για τη 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου με τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό (1 – 1) έφθασε τους επτά βαθμούς και «μοιράζεται» τη πρώτη θέση με τον Πυργετό.

Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη έφθασε τους τέσσερις βαθμούς και την έκτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στο 19ο λεπτό ο Ηρακλής Χάλκης κέρδισε πέναλτι με τον Καλογιάννη. Ο Χρήστος Βογιατζής ήταν εύστοχος από την άσπρη «βούλα» και το 1 – 0 έγινε για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος και στο 61′, οι Αμπελόκηποι έφθασαν στην ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 με τον Παρασκευούδη, ενώ στο 89ο λεπτό ο Πρόντας έχασε την ευκαιρία με πλασέ από θέση βολής.

Ευκαιρίες στο εν λόγω παιχνίδι απώλεσαν και οι παίκτες του Σπύρου Μούτσιου με τους Χρήστο Βογιατζή, Καλογιάννη και Γκουγκότη, όμως το 1 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Χάλκης εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Καραθάνου και τις αποφάσεις του α’ βοηθού κ. Σκέτου όπως και β’ βοηθού κ. Παπακωστούλη…

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Κατηγιάννης, Βογιατζής Σ., Τζεμολάρι, Τσάντος, Ντινούλης, Τσάβος, Λιντέρης, Βογιατζής Χρ., Γκουγκότης (64′ Μπαζούλης), Ρέψης (22′ λ.τ. Ευαγγέλου), Καλογιάννης.

Αμπελόκηποι (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Μακρής (30′ Πρόντας), Δούκας, Νταρής (42′ Τριτάρης), Χαϊδαρλής, Χάμος, Μπόλος (80′ Βασιλειάδης), Δόνος, Παρασκευούδης, Μάτα, Βεργής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Σκέτος, Παπακωστούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...