Έ(Χ)ασε μοναδική ευκαιρία…

Μεγάλη ευκαιρία για να βρεθεί και πάλι στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄τοπικής κατηγορίας έχασε σήμερα το μεσημέρι ο Πύρρος, καθώς ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Πυργετό στο γήπεδο της Κοιλάδας.

Η νεοσύστατη ομάδα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη, όπου και θα της έδινε τη πρωτιά ύστερα από δέκα πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Έτσι, συνεχίζει στη δεύτερη θέση με τριάντα τέσσερις βαθμούς, ενώ τη πρωτιά κατέχει ο Πυργετός, με ένα βαθμό παραπάνω!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 87ο λεπτό, ο Πύρρος κέρδισε πέναλτι ύστερα από υπόδειξη του κ. Βλιώρα. Ο Τσίλης ανέλαβε την εκτέλεση αυτού, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο και κατέληξε άουτ, χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία από την «άσπρη» βούλα.

Βέβαια, οι «βυσσινί» είχαν κι αυτοί δύο χαμένες ευκαιρίες στο ματς με τον Άγγελο Ρακίπι που όμως δεν βρήκε δίχτυα, ενώ τέλος, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο Μάριος Κάτσης δέχθηκε στο 51ο λεπτό τη δεύτερη και συνάμα κόκκινη κάρτα από τον κ. Σάρρο και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Οι Συνθέσεις

Α.Σ. Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Χαϊδούσης (60′ Τσίλης), Λίτσα, Τσιάβος, Κάτσης, Μαρούδης, Μήτρος, Πότσης, Αλβανός (70′ Μουλάς), Μούρι, Βάσσος.

Αναγέννηση Πυργετού (Γιάννης Μπάγκας): Λιούρας, Μπουλάρι (70′ Τσιάρας), Καμάμι, Ριζάκης, Κούμε, Παπαγεωργίου, Περκέτσι (85′ Αδάμος), Τζιόλας, Πουρλιώτης, Ρακίπι Άγγ., Βάρσος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Γκόγκος, Ντίνου.