Έχει καλό… Καπετάνιο στο ταξίδι προς την Α΄ ΕΠΣΛ

Ένα από τα πιο αποφασιστικά βήματα για την επάνοδο στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας, έκανε το απόγευμα της Κυριακής στη Ραχούλα ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 3 – 1, την οποία και “βύθισε” ακόμη περισσότερο προς τη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Ανδρέου έφτασε τους 50 βαθμούς, αυξάνοντας την διαφορά από τους δίωκτες τους, κατά δύο πόντους, μιας και όλοι τους (Αμπελωνιακός, Δαμασιακός και Αμπελιά) πήραν από έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας. Στον αντίποδα η ομάδα της Δόξας Ραχούλας μετά και τη νέα ήττα παρέμεινε στους 31 βαθμούς, μένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Το σκορ για την ομάδα της Μελιβοίας άνοιξε ο Άρης Καπετάνιος με πέναλτι, αφού νωρίτερα το είχε κερδίσει ο ίδιος στο 31ο λεπτό της συνάντησης.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Βασίλη Αργυρακούλη, το γκολ του οποίου όμως εν τέλει δεν έφτανε. Και αυτό διότι στο 76ο λεπτό ο Ραφαήλ Δίχρης με πλασέ στη κίνηση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του Φιλοκτήτη.

Τον επίλογο του 1 – 3 έγραψε στο 79ο λεπτό ο Άρης Καπετάνιος,”κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Τη νίκη τους αυτήν, η ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, αφιέρωσε στον Χρήστο Μυλωνά που έκανε εγχείρηση στην ομωπλάτη τη περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Αλεξούδης, Βλησαρούλης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Σκάκος Β., Καραγκιόζης, Τσέλιγκας, Γκόγκουρας, Καζάνι (75′ Ευαγγέλου), Αθανασούλης (65′ Σκάκος Κ.), Αργυρακούλης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Ρέντζας, Μαλαχτάρης, Πασιάς Π., Πασιάς Δ. (88′ Καραμάνης), Καπετάνιος (80′ Ντόμπρα), Δίχρης (80′ Γκουντάρας Ν.), Λαδάς, Κατσιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Μάνος, Τέγος Αθ.