Έχει πάρει το ρόπαλο και δεν λέει να το αφήσει!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, μια νίκη η οποία και δίνει συνέχεια στην εξαιρετική φόρμα των παικτών του Νίκου Ανδρέου, που μοιάζουν ασταμάτητοι, καθώς στο πέρασμα τους “σαρώνουν” τα πάντα, με το τελευταίο θύμα να είναι ο Σμόλικας του Γιάννη Μιχαλέ.

Ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8ο λεπτό είχε δοκάρι μετά από σουτ του Παζώλη από τα 35 και πλέον μέτρα. Ότι όμως δεν κατάφερε ο Παζώλης στο 8′, πραγματοποίησε ο νεαρός Άγγελος Τσιλιάκος όταν μετά από δυαντό σουτ στη κίνηση κέρδισε τον ανήμπορο να αντιδράσει Καλογιάννη.

Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν γρήγορα και συγκεκριμέα στο 30′ ο Λιάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Χάλκης ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1 – 1, σκορ το οποίο και δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ηρακλής με τον ίδιο ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, συνέχισε και στο δεύτερο με τον Κυριάκο με το “καλημέρα” της επανάληψης να σημαδεύει από πλεονεκτική θέση το δοκάρι του Καλογιάννη. Στο 70′ ο Παζώλης έδωσε τη λύση με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 2. Ο Σμόλικας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το “κορμί” του Δάσσιου στην συνέχεια δίχως όμως αποτελέσμα.

Στα αξιοσημείωτα κια η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Στέλιου Θυμάκη με τα χρώματα του Ηρακλή Χάλκης.

Οι Συνθέσεις 

Σμόλικας Φαλάνης (Γιάννης Μιχαλές): Καλογιάννης, Ρούμπος, Τανάγιας Χ. (28′ Βοργιάς), Κουλμεζόγλου (33′ Πατσής), Αντωνίου (73′ Τανάγιας Γ.), Γκαλίτσιος, Δάσσιος, Κουκούλης, Λόζος, Χατζηγιάννης, Λιάκος.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Τσιτλαχίδης, Παπαδημητρίου Χ., Τσιλιάκος (63′ Βογιατζής Χ.), Αλμυρούλης, Πρίφτης, Κουσιώρας Ν., Κυριάκος, Κουσιώρας Κ. (80′ Θυμάκης Κ.) Παπαδημητρίου Μ., Παζώλης (88′ Θυμάκης Σ.), Βογιατζής Σ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Βασιλός.