«Έχουμε την δική μας ανεξάρτητη φωνή προς κάθε κατεύθυνση»

Η ήττα από τη Δόξα Ραχούλας τη περασμένη Κυριακή για την 20η αγωνστική, έφερε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς να προχωρήσει σε ανακοίνωση που αναφέρεται σε όλους και σε όλα!

Πιο αναλυτικά:

«Όταν αποφασίσαμε να αναζωογονήσουμε και πάλι την ομάδα της Αμπελιάς, γνωρίζαμε πολύ καλά ότι εκπροσωπούμε ένα μικρό χωριό που έπρεπε να κάνει μεγάλες θυσίες για να ξεφύγει από την μικρότερη τοπική κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν.

Προσπαθήσαμε ενώνοντας όλες τις δυνάμεις μας και  καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, μία ομάδα που έφτασε να διεκδικεί ακόμη και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της  ΕΠΣΛ. Αυτό, όμως, φαίνεται δεν άρεσε σε κάποιους και έτσι βλέπουμε τον  τελευταίο καιρό πολλά περίεργα γεγονότα εις βάρος μας που πλήττουν ευθέως την προσπάθειά μας και αλλοιώνουν τα αποτελέσματά μας.

Είχαμε την διαιτησία του κ. Γιάντση στους Γόννους που μας καταδίκασε σε  ήττα με τα σφυρίγματά του, είχαμε στην συνέχεια τις εξοντωτικές  αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που έδειξε για μας ιδιαίτερη ευαισθησία σε αντίθεση με άλλα πολύ πιο σημαντικά γεγονότα που περνούν  απαρατήρητα και το αποκορύφωμα ήταν την Κυριακή στην Ραχούλα.

Εκεί μας  καταδίκασε σε ήττα με τις αποφάσεις του ο κ. Βασιλός, που μέτρησε ως  έγκυρο το μοναδικό γκολ που ήταν 100% επιθετικό φάουλ, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας και φρόντισε να μας αποδυναμώσει περισσότερο για το υπόλοιπο πρωτάθλημα, με την αποβολή ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας και τα όσα ανυπόστατα έγραψε γι΄αυτόν.

Το πιο περίεργο που συμβαίνει είναι ότι από την ώρα που ανέλαβε την Επιτροπή Διαιτησίας ο συντοπίτης μας Σταύρος Πουλαράκης άρχισαν όλα αυτά και μάλιστα καταργήθηκε και ο ορισμός παρατηρητών διαιτησίας που κατέγραφαν στις εκθέσεις τους ό,τι συνέβαινε στα γήπεδα του νομού. Είχαμε ακόμη περιστατικά που ο ορισμός διαιτητών προαναγγελόταν από τον ίδιο σε ποδοσφαιρικά στέκια και καφενεία αρκετές ημέρες πριν την ημέρα των αγώνων, κάνοντάς μας δικαιολογημένα να διερωτώμαστε αν όλα αυτά είναι συμπτωματικά.

Κάποιοι επιμένουν ότι αυτά γίνονται επειδή είχαμε το σθένος και είπαμε ένα βροντερό “ΟΧΙ” στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ,  καταδικάζοντας τα πεπραγμένα της διοίκησης Γρηγορίου. Τους πληροφορούμε όλους ότι έχουμε και την διάθεση και την δύναμη να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας και διατηρούμε ακέραιο το δικαίωμα να έχουμε την δική μας ανεξάρτητη φωνή προς κάθε κατεύθυνση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...