Έχουν χαθεί πλέον οι… φανέλες!

Μέρες σαν και αυτές στη φωτογραφία, έχουν λείψει από τη πόλη της Λάρισας! Εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τι απεικονίζει η φωτογραφία, μην μπεις στο κόπο να διαβάσεις παρακάτω!

Κάποτε, σε μια άλλη εποχή, όλη η πόλη ζούσε για τη «βυσσινί» ιδέα. Ζούσε για τη Κυριακή. Μετρούσε μέρες, ώρες, λεπτά, στιγμές μέχρις ότου να έρθει η Κυριακή. Η Κυριακή του γηπέδου, η Κυριακή της ΑΕΛ. Η Κυριακή μιας άλλης, δυστυχώς, εποχής!

Και εάν θέλετε, δεν φταίει μονάχα ο ιδιοκτησιακό καθεστώς και οι επιλογές του, που αυτές οι μέρες έχουν χαθεί. Φταίει ολόκληρο το σύστημα, το οποίο «βρωμάει» από πάνω μέχρι κάτω.

Στημένα, υποκλοπές, στοίχημα, φράγκα, άρματα και άλλα τόσα, έχουν απομακρύνει τον κόσμο από τα γήπεδα τις Κυριακές του. Ακόμα όμως και έτσι στη Λάρισα θα μπορούσε να γίνει η εξαίρεση και μέσα στην αναμπουμπούλα να είμαστε εκείνοι που θα χαρούμε. Δυστυχώς όμως και εμείς έχουμε «πέσει» στην αναμπουμπούλα αυτή.

Για την ιστορία, ο κύριος της φωτογραφίας το πρωί της Τρίτης (12/05) διέσχισε την Άνθιμου Γαζή με το ποδήλατο του, προφανώς πηγαίνοντας στη δουλειά του, φορώντας τη φανέλα «OIKOS MISSIAS».

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν κάτι «Normal». Είναι όμως;