Ήθελε να δώσει Παπαδόπουλο η Σάλκε

Η Σάλκε είχε ολοκληρώσει τις μεταγραφικές της κινήσεις, αλλά την τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν ήταν… χαλαρή. Ήταν λοιπόν προετοιμασμένη να πουλήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, περιμένοντας εναγωνίως πρόταση από την Λίβερπουλ.

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Έλληνα άσο να είχε συμφωνήσει σε συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν μπορούσε να περάσει ιατρικές εξετάσεις, διότι είναι τραυματίας.

Αυτός πάντως είναι και ο λόγος που η Σάλκε “καιγόταν” να τον πουλήσει, καθώς ο Παπαδόπουλος έχει να παίξει μπάλα σχεδόν έναν χρόνο.

Τελευταίο του ματς ήταν στο Αμβούργο στις 27 Νοεμβρίου του 2012, μία εβδομάδα μετά την νίκη της Σάλκε επί του Ολυμπιακού στην Γερμανία για το Champions League.

Δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και πρόσφατα έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις αποχώρησε με πόνους.

Δεν είναι παράλογο λοιπόν η Σάλκε να θέλει να τον πουλήσει τώρα, καθώς αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα, τότε δεν θα τον πουλήσει ποτέ.

Η Λίβερπουλ τελικά πήρε έναν από τους καλύτερους στόπερ στον πλανήτη, τον αρχηγό της Παρί Σεν-Ζερμέν, Μαμαντού Σακό, αλλά και τον ταλαντούχο, Τιάγκο Ιλόρι, από την Σπόρτινγκ, ενώ έμειναν Σκρτέλ και Άγκερ.

Πηγή: sport24.gr