Ήρθαν από το εφηβικό να δώσουν τη λύση!

Με δύο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης στον Αετόλοφο, η Ανθούπολη επικράτησε της τοπικής ομάδας στην 21η «στροφή» του 5ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι «βυσσινί» του Βάιου Καραφέρη έφυγαν από τον Αετόλοφο με τους τρεις βαθμούς της νίκης κι έτσι η Ανθούπολη έφθασε τους είκοσι έξι πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα, το συγκρότημα του Χρήστου Ηλιάδη παρά τη προσπάθεια που έκανε έμεινε στους δέκα επτά βαθμούς.

Όλα στο παιχνίδι σημειώθηκαν προς το φινάλε. Αρχικά, στο 74′ ο Χοτάι «άνοιξε» το σκορ για την Ανθούπολη, ενώ στο 85ο λεπτό ο Λατσινέι έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως, οι Χοτάι και Λατσινέι ήρθαν από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου να βοηθήσει την ομάδα του Βάιου Καραφέρη και πέτυχαν τα δύο γκολ στην αναμέτρηση κι ενώ μάλιστα ήρθαν από το πάγκο ως αλλαγή.

Τέλος, όσον αφορά τον Αετό Αετολόφου είχε σημαντικές στιγμές με τους Λάχο και Καραντώνη, ωστόσο το 0 – 2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Σαμαράς, Ανδρέου, Καραντώνης, Σταμούλης, Ηλιάδης, Τζουβάρας Ηλ. (38′ λ.τ. Στεφανούλης), Καράτζιος, Λάχο Αλ., Λάχο, Κασίδας Δ., Κασίδας Κ. (70′ Τζουβάρας Ιων.).

Ανθούπολη Λάρισας (Βάιος Καραφέρης): Σβαρνάς, Καψάλης, Τσουμπίκας, Σπαρτής, Τσιότσικας, Ευαγγέλου, Μασούρας, Καφανέλης (46′ Χοτάι), Καρατζούκος, Σκορδίλης (46′ Λατσινέι), Χατζηρούφας (21′ λ.τ. Κολλαξής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Παπαγεωργίου, Σκριάπας.