Ήρθε από τον πάγκο κι έδωσε τη λύση!

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γιώργο Ελευθέρογλου στο 87ο λεπτό το Αβέρωφ «έκαμψε» την αντίσταση της Νέας Πολιτείας στη λαρισινή και γειτονική «μάχη» και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο έμπειρος επιθετικός που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση στο συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα και έτσι το Αβέρωφ έφθασε τους τριάντα εννέα βαθμούς και συνεχίζει στη πρώτη θέση της Α΄1 τοπικής κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ λοιπόν και Αστραπή Νέας Πολιτείας μέχρι το 87ο λεπτό κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μέχρι να έρθει ο Γιώργος Ελευθέρογλου και να δώσει τη λύση για άλλη μία φορά για το σύνολο του Δημήτρη Κουκουλιάφκα.

Το 1 – 0 για το Αβέρωφ λοιπόν που ήρθε στο φινάλε ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο Γιώργος Ελευθέρογλου έδωσε έτσι μία σημαντική εντός έδρας νίκη στην ομάδα του…

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατοντικίδης, Πατρίκης (75′ Στεργίου), Κοτρώτσιος Αθ. (75′ Μητσιός), Μούτσα, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Μπαρούτας (70′ Ελευθέρογλου Γ.), Γραμμένος, Κουσιάς, Κυριάκος (80′ Κουκουράβας), Κοτρώτσιος Χρ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Χλωρός, Σιώκας, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Φακίτσας, Πράπας, Γερακίνης, Σταθάκος, Ταρταμπούκας (70′ λ.τ. Σκουλίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Αναστασίου, Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...