Ήττα από τα αποδυτήρια για τα Χανιά

Έπεσαν από τα σύννεφα στα Χανιά! Δεν έγιναν 15,16,17,18 οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1. Με τέτοιο επιτελείο και ο αγώνας δεν δικαιώθηκε!
Ο δικηγόρος των Κρητικών κ. Παναγόπουλος στο μακροσκελέστατο δελτίο τύπου που μοίρασε στη ΜΜΕ, στο πλαίσιο της… old time classic κόντρας του με τον Αλέξη Κούγια, δικαιώθηκε μόνο για το «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος».

Αυτός που δεν δικαιώθηκε (και δεν γέλασε και τελευταίος) εκ του αποτελέσματος (στο Διαιτητικό) ήταν ο εντολέας του, ο Αντώνης Ροκάκης. Τα… τρία κινητά του συμβούλου στην εκδίκαση δεν «ψάρωσαν» την έδρα. Ούτε η αγόρευση του δικηγόρου τους. Αλήθεια, γιατί δεν πήγε ο κ. Λυχναράς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τους στέρησαν τη δυνατότητα να παλέψουν και τώρα την άνοδο;

Μέχρι χθες στα Χανιά είχαν πολλές ελπίδες οτι θα παίξουν Σούπερ Λιγκ. Ο Ροκάκης καλά έκανε και τις είχε. Έχει δικαίωμα να μην ξέρει. Γι αυτό πληρώνει! Αυτοί που πληρώνονται είχαν υποχρέωση ωστόσο να γνωρίζουν και να μην διατηρούν – συντηρούν φρούδες ελπίδες!

Η «σφαλιάρα” ήταν δυνατή και το θέμα είναι την «έφαγε» η διοίκηση. Και πότε θα συνέλθει; Τη συνέντευξη τύπου που… ακύρωσε το αφεντικό των Κρητικών, επιβάλλεται να την κάνει. Οχι όμως για κουνήσει το δάχτυλο στην ΕΠΟ και στους βουλευτές του νησιού που δεν πέρασε το «16» . Για να κάνει την αυτοκριτική του, να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να δώσει το έναυσμα για την επόμενη σεζόν. Αυτοκριτική βεβαίως. Εχει ευθύνες, βεβαίως. Κάποιοι που εμφανίστηκαν ως «σωτήρες» στα Χανιά, δεν είδαν φως και μπήκαν. Κάποιος τους άνοιξε την πόρτα. Το παιχνίδι χάθηκε από τα αποδυτήρια.

Γιατί με τέτοια «11άδα» δεν πας πουθενά. Με «αυλοκόλακες” που γλιτώνουν προέδρους από «ακριβούς» ποδοσφαιριστές για να στέλνουν μετά λίστα με τους «δικούς» τους και με «δεξιά χέρια» ιδιοκτητών που τους κατέβαζαν από το λεωφορείο σε διόδια, το «ματσάκι» το χάνεις από το… πούλμαν. Με το που πατήσεις το χορτάρι έχει γίνει ήδη… over και άντε μετά να το γυρίσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...