
Ήττα στα Τρίκαλα για την ΑΕΛ
Σε ένα μέτριο αγώνα με λίγες φάσεις, που έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΛ γνώρισε άδικα την ήττα, ελέω ενός πολύ κακού διαιτητή, ο οποίος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο επέδειξε μένος απέναντι στην ΑΕΛ, με τις αποφάσεις του.
Προβληματισμός επικρατεί στη βυσσινί ομάδα για τις συνεχιζόμενες κακές διαιτησίες που ορισμένες φορές γίνονται και εχθρικές.
Τα λάθη του Καρδιτιώστη κ. Γκουντέλα ήτανε πολλά αλλά κυρίως προσβλητικά για κάθε νοήμων ον.
Το μήνυμα πλέον είναι ξεκάθαρο για την ΑΕΛ και από εδώ και πέρα η ομάδα θα δουλεύει με στόχο να νικάει και τη διαιτησία.
AΕΛ (Βασίλης Πάνος): Μαργαρίτη, Νικολαΐδου, Κρομύδα, Καμάτσο, Καπαρέλη, Σκωτεινιώτη, Καστανιόν, Βαρέλα, Γούλα, Στρουμπέλοβα, Στυμονιάρη.
Αγωνίστηκαν και οι: Κόντου, Ζαχείλα.
Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία και τους συγχαίρει για τη δίκαιη εξασφάλιση της συμμετοχής τους στα Play-off του πρωταθλήματος.
Η επόμενη αγωνιστική είναι στις 12 Μαρτίου, με την ΑΕΛ να παίζει το τελευταίο της χαρτί για την είσοδό της στα Play-off μέσα στον Βόλο.