Ήττα στο Πολύκαστρο για τον Ηρακλή Λάρισας

Κομβική νίκη για την προσπάθειά του να μείνει στην κατηγορία της Super League 2 πήρε ο Απόλλωνας Πόντου. Επικράτησε με σκορ 1 – 0 του Ηρακλή Λάρισας, βρίσκοντας νωρίς το γκολ στο παιχνίδι και διατηρώντας το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Στο 10ο λεπτό ο Εσαλό με σουτ έκανε το 1 – 0 στο γήπεδο του Πολύκαστρου, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου, που με αυτή τη νίκη μπήκε σε διαδικασία να βγει και να αρχίσει να ξεφεύγει σιγά σιγά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο δε Ηρακλής Λάρισας μένοντας στους 16 βαθμούς – όσους έχει πλέον και ο Απόλλωνας Πόντου – εξακολουθεί να μην έχει καταφέρει να διασφαλίσει την παραμονή του και βέβαια βρέθηκε μία θέση κάτω από τον Απόλλωνα μπαίνοντας αυτός στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζάκης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος Μουμίν, Ντοναλντόνι, Κωστίκα (65’ Φωκαϊδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό (75’ Κόντσι Καρντόζο).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης (86’ Λεσάι), Λαγωνίδης, Χατζής, Μπόσιο (86’ Συρεγγέλας), Τασιούλης (72’ Χριστίδης), Κέρι, Λίταινας, Κάσας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τακίδης (Κιλκίς), Στεφανής (Καρδίτσας), Μινούδης (Πιερίας).