«Αέρας» από τον Δαμασιακό ο Φαλανιακός

Με το εντυπωσιακό και ευρύ 0 – 5 πέρασε ο Φαλανιακός από τον Δαμασιακό, κάνοντας δύο τις νίκες του στο πρωτάθλημα και έξι τους βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Φαλανιακός άνοιξε το σκορ στο 44′ με «δράστη» τον Τόλη Γαρυφαλλόπουλο, στέλνοντας τους «κιτρινόμαυρους» της Φαλάνης στα αποδυτήρια του ημιχρόνου με προβάδισμα στο σκορ.

Στην επανάληψη και μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη αυτής, ο Βασίλης Λόλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Κώστα Νεμπεγλέρα, διώχοντας το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του, μια και καλή.

Το τελικό 0 – 5 διαμορφώθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο 85′ ο Τσιάκος πέτυχε το 0 – 3, στο 87′ ο Βασίλης Λυγούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4, ενώ το τελικό 0 – 5 διαμόρφωσε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος στο 90ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Σκούπρας, Μπακαϊμης, Μουσιάρης Θεοδ., Γεωργαντζιάς, Δούκας (23′ λ.τ. Λέτσιος Στ.), Κυρατζής, Βίδρας, Λούτσος Στ., Τσούτσας (62′ Τσαγκάλης), Μούρι (74′ Καλογιάννης).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραπούζης, Γιαννακόπουλος (76′ Καρακίτσιος), Λάιος, Κολοβός Κ. (67′ Καζαντζής), Μπλέντι Σ. (62′ Λυγούρας Β.), Πανταζής Ηλ. (76′ Πανταζής Ηλ.), Μούτσα, Λόλας (67′ Ιωαννίδης), Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Κοτούμπας Δ., Σκυβαλίδας.