“Αέρας” και από το Μακρυχώρι!

Ματς με αμείωτο ενδιαφέρον διεξήχθει στο Μακρυχώρι, όπου η Δήμητρα Γιάννουλης κατάφερε με ανατροπή να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Ο Αετός Μακυχωρίου, του Βαγγέλη Μπιρσίμη πλέον, προηγήθηκε στο σκορ με τον Λευτέρη Τέα, μετά από πάσα του Γωγάκου στο 11ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρεσαν γρήγορα και στο 23′ ο Μακρυχωρίτης στη καταγωγή, Σαΐτης, εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Θεόδωρο Μπαρούτα να πηδά πιο ψηλά από όλους και με μια καρφωτή κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 36′ ο Μυστακίδης έκανε λάθος εκτίμηση δίνοντας την ευκαιρία στον Πατσιωτό να κλέψει και με πλασέ να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, σκορ το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο. Στο 50′ ο Μπαρούτας μετά από γέμισμα του Πάσιου από δεξιά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3 υπέρ της Γιάννουλης.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι παραπάνω από το ματς, εάν ο Τέας δεν σημάδευε δύο φορές εξ΄ επαφής τα δοκάρια της εστίας του Παναγιωτόπουλου στο 82ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Κουσιάς, Μπουζώνας, Χριστιανίδης, Χρόνης, Μυστακίδης (46′ Στογιάννος), Τίκος, Γκομοσίδης, Τέας, Γάκης (75′ Μπιτσαράς), Ζαφειρούλης (81′ Κυρίτσης), Γωγάκος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας – Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Σαπάκος (62′ Φατούρας), Κουρούτσαλής (68′ Μπαμπάλης), Δαλακώνης, Μπαρούτας Ν., Σαΐτης, Κοντόδημος, Πάσιος (78′ Μαλαβιέζος), Μανάκας, Πατσιωτός, Μπαρούτας Θ.

Δαιτητική Τριπλέτα
Μαστοροδήμος, Γρηγοριάδης, Γκαραβέλης.