Αήττητος στην Α΄1 ΕΠΣΛ ο Κεραυνός Δένδρων!
Μαζί με τον Α.Ο. Ναρθακίου ο Κεραυνός Δένδρων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του αήττητος στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας!
Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη και δίχως να δεχθεί ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, τελείωσε με εξήντα έξι βαθμούς μετά και την εμφατική νίκη απέναντι στον Μαρίνο Αντύπα (6 – 0)!
Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα στα Δένδρα, άπαντες πανηγύρισαν τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ απονεμήθηκαν τα μετάλλια και το τρόπαιο στο συγκρότημα του Μίλτου Ταυλαρίδη!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βόραδας με ωραίο ανάποδο «ψαλιδάκι» έκανε το 1 – 0 στον Κεραυνό Δένδρων, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Αποστόλης Καλέσης πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ και είχε την ευκαιρία να το αφιερώσει στην αγαπημένη του κοπέλα!

Στην επανάληψη και στο 50′ ο Κουσάνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, ενώ στο 55′ ο Καλούπας διεύρυνε το σκορ σε 4 – 0.
Συνέχεια στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους στο 59ο λεπτό με τον Γκαμπέτα αυτή τη φορά, ενώ το τελικό 6 – 0 διαμόρφωσε στο 67ο λεπτό ο Κωστάκης.
Η Σύνθεση
Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Τασιούλας Κ. (46′ Τασιούλας Δ.), Σκριάπας, Βόραδας (46′ Μπατραλέξης), Πέρπερας, Γκάτης, Γκαμπέτας, Μπακού (46′ Καλούπας), Καλέσης Απ., Κουσιάνας, Κωστάκης (46′ Σερδένης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Τσένος, Χριστόπουλος, Δίχρης.











