Αίτημα ΟΦΗ να παίξει με κόσμο – Δεκτό από τις ομάδες

Αίτημα να παίξει με κόσμο κόντρα στον Ολυμπιακό κατέθεσε ο ΟΦΗ, στο σημερινό ΔΣ της Super League 1 – Συμφώνησαν οι ομάδες.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Superleague η ΠΑΕ ΟΦΗ αιτήθηκε επίσημα να γίνει με κόσμο το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που έγινε δεκτό από όλες τις ομάδες.

Ακολούθως αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα 8ης-10ης αγωνιστικής των Play Off.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να εκκινήσει η διαδικασία προσκλήσεως υποβολής ενδιαφέροντος για την ασφαλιστική κάλυψη ποδοσφαιριστών ΠΑE-Μελών της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά, ώστε οι έλεγχοι COVID-19, βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, να είναι υποχρεωτικοί και όχι να συνίσταται η διενέργειά τους, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως αποσταλεί αίτημα προς το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ, κ. Γ. Μαυρωτά για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off.

The post Αίτημα ΟΦΗ να παίξει με κόσμο – Δεκτό από τις ομάδες appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...