Αγγέλου: «Η φρεσκάδα μας έδωσε τη νίκη»

Στη φρεσκάδα στάθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη νίκη της Λάρισας επί του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας και τον Τέρελ Παρκς τον οποίο και ευχαριστήσε για τη προσφορά του στην ομάδα, καθώς αναχωρεί για Νίζνι.

Πιο Αναλυτικά:

«Μετά από ένα τόσο δυνατό παιχνίδι πρέπει να πω τα εξής. Δεν συνηθίζω να κάνω ανάλυση αλλά επιτρέψτε μου. Να ευχηθώ στον Παρκς που έχει σημφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρισκάροντας το συμβόλαιο του. Έπαιξε με αυτοθυσία τα τρια αυτά παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Δεύτερο θέλω να πω στο κόσμο γιατί η σχεση της ομάδας με τον κόσμο ήταν μία από τις επιθυμίες του κ. Ριζούλη. Να κερδίσει η ομάδα το στοίχημα με τον κόμσο και να είναι όλοι γήπεδο. Τρίτο ευχαριστώ στους παίκτες γιατί πραγματικά συνέβη κάτι εξαιρετικό σημερα. Ήταν σε ρόλο μη βασικού ο Ρας. Ο Παπαντωνίου έβγαλε ψυχή και το πλήρωσε κάποια στιγμή. Για εμένα αυτό είναι το κέρδος. Μέχρι τώρα 3 βασικοί παίκτες ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνίδι όταν έκαιγε η μπάλα. Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος και προσπαθήσαμε στο τέλος να τους χτυπήσουμε στη κούραση. Δουλεύαμε τρία δεκάλπετα να μαζέψουμε ενέργεια. Είναι καλή ομάδα, καλοί παίκτες. Η φρεσκάδα μας έδωσε τη νίκη».

Για τον αντί Παρκς…

«Είχαμε κλείσει κάποιον παίκτη. Αλλά ο τρόπος της επικοινωνίας χάλασε τη μεταγραφή. Ο μάνατζέρ του ήθελε να καθυστερήσει λίγο τη μεταγραφή και σταματήσαμε την επικοινωνία. Το χειρίζεται ο πρόεδρος με άλες δύο περιπτώσεις. Στην αγορά δεν υπάρχουν παίκτες. Θέλουμε παίκτη με ποιότητα χαρακτήρα και μπαγκράουντ που να ταιριάζει στην ομάδα μας και στη πόλη. Όπως είναι και ο Γκάρετ. Ταξίδεψε πρωτοχρονιά και ήρθε να πάιξει. Τέτοιους παίκτες ψάχνουμε και οι δύο λύσεις που έχουμε αυτή τη στιμγή είναι τέτοιου είδους».

Για τον εάν η σωτηρία θα κριθεί στις 10 νίκες…

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι εκτός και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος. Καλή δύναμη σε όλους εύχομαι».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Επιβάλλεται να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε»

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας. Είχε προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Θεωρώ ότι το πρώτο 20λεπτο βγήκαν όλες οι παθογένειες που έχουμε σαν ομάδα. Δεν λειτούργησε τίποτα. Κυρίως αμυντικά. Δοκιμάσαμε πολλά πράματα. Τίποτα δεν δούλεψε. Ο αγώνας χάθηκε από την αμυντική μας ανικανότητα. Χάσαμε πολλές μάχες και ατομικές και ομαδικές. Πιστεύω πως αν δεν αλλάξει κάτι στην άμυνα μας θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα και επιβάλλεται να αλλάξει καθώς δεν γίνετια να πηγαίνουμε τα ματς σε τόσα μεγάλα σκορ. Παρά την ήτταν επιβάλλεται να σηκωθούμε και να συνεχίσουμε».