Αγγέλου: «Συνεχίζουμε τη προσπάθεια»

Ενδιαφέρον χαρακτήρισε το παιχνίδι τη Λάρισα BC με τον Ήφαιστο Λήμνου, το οποίο κατά τη κρίση του Βαγγέλη Αγγέλου κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάτι το οποίο άλλωστε μαρτυρά και το τελικό 58 – 63.

Πιο Αναλυτικά:

«Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όπως και το παιχνίδι στη Ρόδο. Η διαφορά ήταν στη ψυχολογική προσέγγιση. Μετά τη νίκη στη Ρόδο θέλαμε και σήμερα τη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι χάλασε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε να δούμε το ματς χωρίς να πρέπει να το κερδίσουμε. Δείξαμε ανταγωνιστικότητα. Τα λάθη στο τέλος του ματς στέρησαν κατοχές ώστε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κρατήσαμε τον Ήφαιστο χαμηλά στο σκορ, αλλά το πρόβλημα μας στην επίθεση παράλληλα με τα λάθη μας ήταν καθοριστηκά . Από τα 17 λάθη δεχθήκαμε 16 πόντους. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια».

Για τον Χίκι…

«Είναι δύσκολο ένας παίκτης να μπει τόσο γρήγορα. Είναι παίκτης που θέλει τη μπάλα στο χέρια του. Δεν γνωρίζει τους συμπαίκτες του και δεν τον γνωρίζουν. Οι συμπαίκτες του τον καλωσόρισαν. Και αυτός πολέμησε μαζί μας».

Για τον Ρας…

«Είναι πολύ μεγάλο όνομα για την Ελλάδα. Η συζήτηση που είχαμε ήταν πως ο ίδιος ήθελε να μπει παιχνίδι γιατί του λείπει. Εμείς θέλουμε να μπει στα αποδυτήρια και να είναι ο μεγάλος αδερφός. Θα προσπάθησουμε να δούμε που μπορούμε να μας βοηθήσει. Είναι επιτυχία που τον έφερε η ομάδα. Θα έρθει και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Έως τότε δεν φεύγει κανείς. Βλέποντας και κάνοντας».

Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Ευχαριστημένος μόνο από την άμυνα»

Ευχαριστημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και όχι την επίθεση, εμφανίστηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο προπονητής της Λημνιώτικης ομάδας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου για τον Ήφαιστο, αγώνα.

Πιο Αναλυτικά:

«Είναι πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή. Οποιαδήποτε νίκη εκτός έδρας είναι σημαντική. Το φετινό πρωτάθλημα έχει παρα πολύ δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν μια νίκη που έπρεπε να την κάνουμε και την κάναμε. Έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι και ήμασταν. Είμαι ευχαριστημένος στο κομμάτι της άμυνας. Δεν είμαι όμως από την επίθεση, που είχαμε και 17 λάθη. Όταν έχουμε τέτοια ενέργεια όμως στην άμυνα είναι ένα καλό βήμα να βελτιωθούμε και σε άλλους τομείς. Καλή συνέχεια στη Λάρισα. Έχει δυνατό ρόστερ, έπαιξαν πολύ ανταγωνιστικά και δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι ακόμη και όταν ξεφύγαμε στο σκορ. Ήταν μαχητές και συγχαρητήρια για αυτό. Τους εύχομαι καλή συνέχεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...