Αγγελόπουλος: «Ο Ηρακλής πάνω από όλα»

Ο Αγγελόπουλος ανέφερε πως μία… παρέα προσπαθεί να σώσει το γόητρο του Γηραιού

Την ομάδα πάνω από όλα βάζουν οι παίκτες του Ηρακλή και αυτό είπε ο Αγγελόπουλος στον «Metropolis». 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τα συναισθήματα της ομάδας: «Αφενός είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι γιατί μόνοι μας έχουμε την ομάδα σε αυτή τη θέση αφετέρου στεναχωριόμαστε και μας δημιουργείτε απορία για το τι συμβαίνει και νιώθουμε ανασφάλεια σε αυτό το κομμάτι».
 
Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα έχουμε αυτοπεποίθηση, προερχόμαστε από ένα καλό διάστημα και έχουμε όλη τη εβδομάδα να δουλέψουμε. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε δεμένοι, αφήνουμε τα προβλήματα εκτός και εάν κάνουμε αυτά που πρέπει θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».
 
Πρόσθεσε: «Εμείς βάζουμε την ομάδα πάνω από όλους και από όλα. Θα ήταν κρίμα να αφήσουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια στη μέση».
 
Για το εάν είναι όπλο η ενότητα: «Σαφώς, εννοείται. Οι ωραίες ιστορίες γράφονται από τις δεμένες παρέες. Είμαστε δεμένοι, πιστεύουμε ο ένας στον άλλο και αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες για τον εαυτό τους και είναι σημαντικό να πηγαίνει καλά η ομάδα για να μπορεί ο καθένας να διακριθεί».
 
Για το εάν ήταν μια καλή επιλογή ο Ηρακλής για εκείνον: «Φυσικά. Είναι κάτι που συζητάμε μεταξύ μας και μας το λέει και ο προπονητής μας. Ευχαριστιόμαστε επειδή κανείς δεν μας πιστεύει, μας θεωρούσαν τελειωμένους και αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Πρέπει να θυσιάσεις κάτι για κάτι άλλο».
 
Για το μέλλον: «Αυτό που έχουμε χειροπιαστό είναι ότι συνεχίζουμε κανονικά να προπονούμαστε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για να σώσουμε μαθηματικά την ομάδα στο γήπεδο και από εκεί και μετά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες τι θα κάνει ο καθένας μας. Μακάρι τα πράγματα να ήταν όπως πρέπει, να υπήρχαν τα αυτονόητα και να έμεναν όλοι. Είναι δεδομένη η δυναμική του συλλόγου και υπάρχει και ανταπόκριση από τον κόσμο που εκτιμούν την προσπάθεια μας και είναι δίπλα μας».

Πηγή: sport-fm.gr