
«Αγγλικό» σκορ στους Χαλκιάδες με νικητή τον Κεραυνό Δρυμού
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εννέα γκολ, ο Κεραυνός Δρυμού κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων εκτός έδρας και πήρε τη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας!
Στο 25′ ο Ζαγκλιαβός έπαιξε όμορφα το ένα δύο και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χαρισούλη και πέτυχε το 0 – 1.
Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Γκόγκουρας εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έξυπνη και ταχύτατη αντεπίθεση που βγήκε η ομάδα του με τον Λαγιόκαπας ο οποίος έσπασε την κατάλληλη στιγμή την μπάλα και ο επιθετικός του Δρυμού με πλασέ πέτυχε το 0 – 2.
Στο 35′ ο Σουγλής με όμορφη ατομική ενέργεια πάτησε περιοχή από τα αριστερά έκανε την σέντρα και ο Λαγιόκαπας με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 3 σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στην αρχή της.
Ο Μέγας Αλέξανδρος πίεσε προσπάθησε να βγει μπροστά και στο 40′ ο Μπατζιανούλης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σιδηρόπουλου και με πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 1 – 3 αφότου πρώτα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης όμως ένα λάθος στην άμυνα τους στο 44′ έδωσε στον Δρυμό και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων.
Ο Σκέγια έκανε λάθος υπολογισμό της μπάλας ο Λαγιοκαπάς έκλεψε, “έσπασε” στον Γκόγκουρα ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 1 – 4 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο 50′ μια «ρουκέτα» του Αντωνιάδη από εκτέλεση φάουλ πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του τερματοφύλακα ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Σιδηρόπουλου δυο λεπτά αργότερα.
Στο 55′ υπήρξε διπλή πτώση μέσα στην περιοχή του Δρυμού όταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας έχασε την έξοδο έσπρωξε με το σώμα τον Σιδηρόπουλο ενώ εν συνεχεία ο Ζαχόπουλος ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας ανατράπηκε από σπρώξιμο αμυντικού με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δείχνει παράβαση και τους ανθρώπους των Χαλκιάδων να διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη πέναλτι.
Εν τέλει στο 60′ ο Σιδηρόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση αμυντικού του Δρυμού έκλεψε την μπάλα και με πλασέ από πλάγια θέση πέτυχε το 2 – 4.
Όμως σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και στο 72′ ο Σουγλής με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2 – 5. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζαγκλιαβός και πάλι με σουτ πέτυχε το 2 – 6.
Το τελικό 3 – 6 σημείωσε στο 85′ ο Μπατζιανούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ζαχόπουλος.
Οι Συνθέσεις
Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Χαρισούλης, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Νεμπεγλέρας (46′ λ.τ. Μακρυγιάννης), Πέτσας (70′ Γκουνάρας Χρ.), Μπατζιανούλης, Σκέγια, Κυριάκου, Ζαχόπουλος, Σιδηρόπουλος, Νασιούλας.
Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Ρούμπιες, Μιφτάρι, Δαχλύθρας, Τέλιος, Κατσιαμήτας, Ρούσι, Ζαγκλιαβός, Σουγλής, Ζιώγας Θ., Λαγιοκαπάς, Γκόγκουρας.
Έπαιξαν και οι: Κοντολάρι, Γκαντουνάς, Ρούσι, Κόγιος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Δεδικούσης, Ντελέζος Θ.
Πηγή: ifarsala.gr