Αγκάλιασε την άνοδο ο Ηρακλής Χάλκης

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Σπύρου Μούτσιου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βουκέφαλα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι με το ένα πόδι στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Αντίθετα η ομάδα του Βουκεφάλα που αγωνίστηκε με πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση της βρέθηκε σε κακή μέρα και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Το Φιλμ του Αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και των κινήσεων και να απειλούν με το Χαρούλη (σουτ στο δοκάρι) και το Μαυρομιχάλη.

Ο Ηρακλής δεν είχε καλά πατήματα στ πρώτα αυτά λεπτά αλλά μετά το 25′ οι γηπεδούχοι πήραν τη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 30′, ο Κοντοθανασης με ένα σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 1 – 0.

Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Παζώλης μετά από φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55′ η ομάδα της Χάλκης θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού και ο Σωτήρης Βογιατζής θα κάνει το 2 – 0.

Το 3 – 0 θα γίνει στο 68′ με ωραίο σουτ του Μπάμπη Παπαδημητρίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ομάδα της Χάλκης είχε και άλλες ευκαιρίες με τους Γιάννη Τσιλιάκο (δοκάρι) και Μπαζούλη ενώ η ομάδα του Βουκεφάλα είχε μια καλή στιγμή με το Βαγγελη Χαρουλη που σούταρε από καλή θέση όμως η μπάλα πέρασε λίγο διπλά από το δοκάρι της εστίας του Καλογιάννη.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Καλογιάννης, Τσιλιάκος Αγγ., Παπαδημητρίου Χ., Αλμυρούλης, Κοντοθανάσης, Καφφές, Τσιλιάκος Γ. (78′ Μπαζούλης), Παπαδημητρίου Μ., Βογιατζής Σ., Παζώλης (62′ Βογιατζής Χ.), Τσιαμαντάς (67′ Κουσιώρας).

Βουκέφαλας (Βασίλης Κυριάκος): Σοφιαζίδης, Παπαϊωάννου (65′ Ντίστας), Σφυριδάκης, Τουρμούσογλου, Σηγκούνας, Ευσταθιάδης, Νεράντζης (80′ Σέλλας), Σκαραφίκας, Ακριβόπουλος, Μαυρομιχάλης, Χαρούλης (88′ Ζαφίρης).