Αγνοείται παίκτης της Κολόν Σάντα Φε, ενώ το αμάξι του βρέθηκε σε κακή κατάσταση

Ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε, Μπράγιαν Φερνάντε, αγνοείται πάνω από μία εβδομάδα, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αργεντινή, καθώς ο επιθετικός της Κολόν Σάντα Φε, Μπράγιαν Φερνάντεθ, είναι εξαφανισμένος για μέρες.

Ο 28χρονος αγνοείται πάνω από μία εβδομάδα, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε μια γειτονιά της Σάντα Φε σε άσχημη κατάσταση.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τζάμια στο αμάξι ήταν σπασμένα, ενώ έλειπαν οι ρόδες.


Ο 28χρονος είχε τεθεί εκτός ομάδας την τελευταία εβδομάδα, με τον προπονητή να τον τιμωρεί για επαναλαμβανόμενες απουσίες από την προπόνηση.

Ο Φερνάντεθ υπέγραψε στην Κολόν τον Ιανουάριο του 2020, αλλά μια σειρά από προβλήματα, όπως για χρήση ναρκωτικών και άλλα εξ αγωνιστικά ζητήματα -είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο επειδή προκάλεσε ένταση σε στάση λεωφορείου.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος τού έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του πέρυσι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.Πηγή: Sport24.gr