ΑΕΚτσήδες κέρασαν γλυκά στην Λιβαδειά!

Απίστευτοι οι φίλοι της ΑΕΚ που όπως και πέρυσι (έτσι και φέτος) πήγαν στο λόφο και στα σπίτια που είχαν πάει και πέρυσι με γλυκό Σαραγλί για να ευχαριστήσουν για την περσινή φιλοξενία αλλά και για τη φετινή.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο ματς της ΑΕΚ στην Λιβαδειά με αντίπαλο την τοπική ομάδα, η διοίκηση των γηπεδούχων για άλλη μια φορά (σε συνεργασία με την Πολιτεία), είχαν απαγορέψει την παρουσία των φίλων της Ένωσης στο γήπεδο. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έφτασαν στην Λιβαδειά αλλά υποχρεώθηκαν να ανέβουν λόφους και… βουνά για να δουν από μακριά το ματς αφού η αστυνομία δεν επέτρεπε την πρόσβαση.

Έτσι κι έγινε… Οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν σε κοντινό λόφο και κάποιοι ιδιοκτήτες σπιτιών τους επέτρεψαν να καθίσουν στα μπαλκόνια τους και να παρακολουθήσουν το ματς. Οι φίλοι της ΑΕΚ δεν το ξέχασαν και το απέδειξαν φέτος. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οπαδοί της Ένωσης πήγαν με μιρκασιάτικο Σαραγλί (εξαιρετικό γλυκό) για να τους ευχαριστήσουν για την περσινή (και φετινή φυσικά) φιλοξενία τους…

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...