ΑΕΚ μεταγραφές: Κοιτάει Παπαδακη και Μάντζαρη

Για πόιντ γκαρντ που θα καλύψει το κενό του τραυματία Δημήτρη Φλιώνη αναζητά η ΑΕΚ, με τους Παπαδάκη και Μάντζαρη να αποτελούν δύο από τις επιλογές που εξετάζονται.

Ο Κώστας Παπαδάκης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι οι δύο από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ για την ενίσχυση του “άσου” προκειμένου να καλυφθεί και το κενό που αφήνει το πρόβλημα του Δημήτρη Φλιώνη.

Ο τελευταίος είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο ισχίο πριν από περίπου 40 ημέρες (τέλη Ιουνίου) και σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του δύσκολα θα θα προλάβει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αναγκαστικά δηλαδή ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης πρέπει να βρει τουλάχιστον έναν Έλληνα οργανωτή που θα καλύψει με επάρκεια το κενό που δεδομένα θα υπάρχει στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Τόσο ο Παπαδάκης όσο και ο Μάντζαρης καλύπτουν τις προδιαγραφές του παίκτη ή των παικτών που θα μπει/μπουν δίπλα στους ξένους της περιφέρειας της Ένωσης. Εκεί δηλαδή που μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει ο Λετονός Γιάνις Στρέλνιεκς.

Πηγή: Sport24.gr