ΑΕΚ: Πορτογαλικό σενάριο για δεύτερη πρόταση της Γουλβς για Ολιβέιρα

Η πορτογαλική εφημερίδα O’Jogo αναφέρει πως η Γουλβς επανήλθε με νέα πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα, κάτι όμως που δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ…

Η Γουλβς εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει για τον Νέλσον Ολιβέιρα σύμφωνα με όσα έλεγαν στην Πορτογαλία τις προηγούμενες ημέρες, μετά από την επίσκεψη των ανθρώπων του Ζόρζε Μέντες στο ΟΑΚΑ και τη συνάντηση που είχαν με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ίλια Ίβιτς και Μηνά Λυσάνδρου. Όπου και πληροφορήθηκαν ότι η ρήτρα του Ολιβέιρα είναι στα 6,5 εκατ. ευρώ και πως μόνο με αυτό το ποσό μπορεί να παραχωρηθεί.

Η αρχική πρόθεση της Γουλβς ήταν να δώσει 4 εκατ. ευρώ με την O’Jogo να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως οι «Λύκοι» επέστρεψαν ρίχνοντας στο τραπέζι 4,5 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ ωστόσο να αξιώνει 6 εκατ. ευρώ, δηλαδή 500.000 ευρώ λιγότερα από τη ρήτρα.

Το πορτογαλικό αυτό σενάριο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ. Πρώτον γιατί η ΑΕΚ δεν προτίθεται να πέσει από το ποσό της ρήτρας (κάτι που γνωρίζουν στον αγγλικό σύλλογο) και δεύτερον γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια νέα πρόταση από τη Γουλβς.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...