ΑΕΚ: “Το σενάριο για Μαντσίνι είναι παντελώς ανυπόστατο”

Η ΑΕΚ πήρε θέση για τα σενάρια που την εμπλέκουν με σφήνα για τον Ντανιέλ Μαντσίνι, λίγο πριν ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπογράψει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι παντελώς ανυπόστατα.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Τις τελευταίες ώρες, πριν ανακοινωθεί από τους “πρασίνους” ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, προέκυψε ένα σενάριο που ήθελε την ΑΕΚ και προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει σφήνα για την απόκτησή του.

Ωστόσο, οι “κιτρινόμαυροι” πήραν θέση και ξεκαθάρισαν πως το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο, ενώ τόνιζαν πως η προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του κ. Μελισσανίδη ξεπερνάει κάθε όριο.

“Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε”, αναφέρει η θέση των ανθρώπων της Ένωσης.

Πηγή: Sport24.gr