Αετός με… φτερά!

Στην τροχιά… τριάδας ανόδου συνεχίζει να βρίσκεται ο Αετός Αετολόφου που κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής τον Κεραυνό Παραποτάμου με 2 – 0.

Με την νίκη του αυτή ο Αετόλοφος έφτασε τους 24 πόντους, παραμένοντας στην δεύτερη θέση του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας και άφησε πίσω του τον Κεραυνό στο -6 (παρέμεινε στους 18), “κόβοντάς” του τα όποια όνειρα μπορεί να έκανε για άνοδο στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα από μια στημένη μπάλα. Στο 56ο λεπτό ο Αντώνης Ντελής εκτέλεσε κόρνερ με τον Χατζάκο να παίρνει την κεφαλιά πιο ψηλά απ΄ όλους και να κερδίζει τον Γιώργο Μπαρμπαγιάννη για το 1 – 0 του Αετού.

Και πριν καλά – καλά καταλάβουν τι συνέβη, στο 67′ μια ακίνδυνη σέντρα – σουτ του Γρηγόρη Καράτζιου… ανάγκασε τον Μπαρμπαγιάννη του Κεραυνού να μην μπλοκάρει σταθερά την μπάλα, βάζοντάς την άθελα του σχεδόν μόνος του, στην εστία του, διαμορφώνοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο το τελικό 2 – 0.

Από πλευράς φιλοξενουμένων εκφράστηκαν ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενεία των ανθρώπων του Αετού Αετολόφου.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Ζιούρκας, Τζουβάρας Ι. (70′ Φροξυλιάς), Τζουβάρας Ηλ., Λάχο, Παντελιάδης, Τζιούρας, Καματέρης (46′ Ζαφειρούλης), Στεφανούλης, Χατζάκος, Ντελής Αντ. (82′ Πατέλης), Καράτζιος.

Κεραυνός Παραποτάμου (Νίκος Στογιάννος): Μπαρμπαγιάννης, Γραβάνης, Γεωργαντάς (78′ Μπούμπουλης Αθ.), Τσόπας, Κίκε, Πάσχος, Κορδέλας, Μπούμπουλης Β. (60′ Μπιτσαράς), Τσιντώτας, Μητσογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Δημακόπουλος, Αρσένης.