ΑΕ Καρίτσας: Να επιστρέψει στις νίκες!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00 μ.μ., η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο γήπεδο του Βατανιακού, τον Γ.Σ. Αλμυρού, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με μοναδικές απουσίες του Γκίκα, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και του Δημητρίου, που θα εκτίσει την ποινή 1 αγωνιστικής. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή στην αποστολή του Καραγκούνη, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας, στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος.  Η ομάδα μας, μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής,  θέλει να επιστρέψει στις νίκες , για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής περιλαμβάνει τους: Ράντο, Γαλάνη, Μελικιάν, Κωτσιόπουλο, Καραγκούνη, Μητράκα, Στίκο, Λαγδάρη, Δαλαμήτρα, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο, Παπαιωάνου, Αλεξίου, Λουί Φερνάντο και Συρράκο.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στ

The post ΑΕ Καρίτσας: Να επιστρέψει στις νίκες! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...