ΑΕ Μοσχάτου: Ενημερώνει και προετοιμάζει την ακαδημία του

Ανακοίνωση για την επανέναρξη της ακαδημίας του εξέδωσε η ΑΕ Μοσχάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί γονείς,

η επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα για την ακαδημία μας έφτασε. Από την Δευτέρα 17 Μαϊου οι αθλητές μας επιστρέφουν σε αυτό που αγαπάνε και που έλειψε τόσο πολύ σε όλους μας. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών μας η ακαδημία θα λειτουργήσει με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α.
Θα πρέπει:

• Οι γονείς να περάσουν από την γραμματεία της ομάδας και να υπογράψουν φόρμα εγγραφής για την συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις της ομάδας έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις λίστες προπόνησης. Χωρίς την συναίνεση του κηδεμόνα δεν δύναται ο αθλητής να μπει στην προπόνηση.
• Η χρήση μάσκας πριν και μετά την προπόνηση είναι υποχρεωτική.
• Απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων , γι’αυτό το λόγο θα πρέπει οι αθλητές να προσέρχονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις έτοιμοι για προπόνηση.
• Απαγορεύεται η χρήση της βρύσης του γηπέδου , θα πρέπει οι αθλητές να έχουν μαζί τους δικό τους μπουκάλι νερό.
• Οι αθλητές μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους την σχολική κάρτα (self test) και να την προσκομίζουν στον προπονητή τους για να συμμετέχουν στην προπόνηση.
• Οι αθλητές μας πριν την προπόνηση θα πρέπει να περνάνε από την γραμματεία για θερμομέτρηση.
• Απαγορεύεται η παραμονή των γονέων εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά την διάρκεια των προπονήσεων.

Το ωράριο λειτουργίας για τα τμήματα μας θα αναρτηθεί στην σελίδα της ομάδας καθώς θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα προπονήσεων λόγω των μέτρων».

Με εκτίμηση ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

The post ΑΕ Μοσχάτου: Ενημερώνει και προετοιμάζει την ακαδημία του appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com