Αιολικός: Στην τελική ευθεία για προπονητή!

Το δίδυμο Παππά-Αντωνάκα θα κοουτσάρει για τελευταία φορά την προσεχή Κυριακή, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου, και ο Αιολικός θα μπει αμέσως μετά σε νέα εποχή, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή λόγω των εορτών, αλλά και το αγωνιστικό ρεπό στην πρεμιέρα του Β’ Γύρου, ώστε να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις του -12 Ιανουαρίου- στην έδρα του Παλληνιακού.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Τζιμ Αντωνάκας χειρίστηκε προσωπικά το ζήτημα του προπονητή, έχοντας τέσσερις διαφορετικές επαφές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παρούσα φάση οι υποψήφιοι είναι πλέον δύο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει παρθεί η οριστική απόφαση από τη διοίκηση για τον εκλεκτό της, που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι την Κυριακή ο νέος προπονητής να βρίσκεται στον «Ταρλά», για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την ομάδα της Μυτιλήνης κόντρα στον ΑΟ Υπάτου, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στον Α’ Γύρο του 6ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Αντωνάκα διατηρεί σε απόλυτο βαθμό την εκτίμησή της στο πρόσωπο του Βασίλη Παππά, ο οποίος παραμένει στο σύλλογο, έχοντας έτσι κι αλλιώς ενεργό ρόλο από την πρώτη ημέρα έλευσης της νέας διοίκησης στη Μυτιλήνη, αποτελώντας στενό της συνεργάτη. Εξάλλου, ο Παππάς ανήκει μαζί με τους Μέγα, Μαντζουράνη και Μανούσο στο στενό πυρήνα ανθρώπων, τους οποίους συμβουλεύεται καθημερινά ο πρόεδρος.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι ο Τζιμ Αντωνάκας θα προχωρήσει σύντομα στην τελική του επιλογή και ο Αιολικός θα ανακοινώσει νέο προπονητή.

Πηγή: sportlesvos 

The post Αιολικός: Στην τελική ευθεία για προπονητή! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...