Αισιοδοξία για την Πρεμιέρα στον Τύρναβο

Αισιοδοξία για την Πρεμιέρα στον Τύρναβο

Επιτέλους η μέρα που περιμένουν όλες οι ομάδες της Γ’ εθνικής έφτασε, καθώς την Κυριακή 27 Νοεμβρίου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league 2. Για την ομάδα του Τυρνάβου, η έναρξη θα γίνει εκτός έδρας με την ομάδα της Λάρισας, να ταξιδεύει στην Λευκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τύρναβος 2005 θα φιλοξενηθεί από τον νεοφώτιστο Τηλυκράτη Λευκάδος και ευελπιστεί να δώσει τον καλύτερο δυνατό του εαυτό για να ξεκινήσει με το δεξί, καθώς ακόμη και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα είναι σημαντικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της ομάδος, σήμερα ( Παρασκευή) υπήρξε απογευματινή προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ και αύριο (Σάββατο) οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν τη μέρα τους με πρωινή προπόνηση στις 11.30 για να ακολουθήσει εν συνέχεια γεύμα και αναχώρηση για την Λευκάδα στις 13.30 απο τον Τύρναβο.

Στην αποστολή της ομάδας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αλεξίου, Γεωργαντζιάς, Γούπος, Διαμαντίδης,Διβανές, Ιακωβάκης, Καραναστάσης, Κουβελάς, Κράββαρης, Λάππας, Λούγκος, Μάγγος, Μεζίνι, Σιάτρας, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ. , Σουλίδης, Τζέκος, Τσορμπατζίδης και Τσούκαλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...