Αιχμές Νιανγκ για Μπαλοτέλι

Στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στη Μίλαν ο Νιανγκ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε μόνο ένα τέρμα σε ματς για το Κόπα Ιτάλια) και έτσι η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε πριν λίγες ημέρες να τον δώσει δανεικό στην Μονπελιέ.

Στις πρώτες δηλώσεις πάντως που παραχώρησε στην εφημερίδα ” L’Equipe” ο 19χρονος Γάλλος επιθετικός, υπογράμμισε πως ήταν άδικο που κρίθηκε αποκλειστικά και μόνο από την επιθετική του συγκομιδή καθώς όλη η ομάδα ουσιαστικά έτρεχε και μοχθούσε για τον… Μάριο Μπαλοτέλι.

“Δεν λήφθηκε υπόψη η δουλειά που κάναμε για τον Μπαλοτέλι. Όποιος βλέπει τη Μίλαν μπορεί να προσυπογράψει ότι εμείς οι ακραίοι, αλλά και η ομάδα στο σύνολό της, παίζουμε για αυτόν και για αυτό το λόγο τα στατιστικά του Μπαλοτέλι στην επίθεση είναι καλύτερα από εκείνα των άλλων επιθετικών”, δήλωσε αρχικά ο Νιανγκ ο οποίος αναφέρθηκε και στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

“Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στη Μονπελιέ, αφήνω έναν σύλλογο που είναι σαν μία οικογένεια για να βρω έναν άλλο.

Ξαναβρίσκω τη Γαλλία και το γήπεδο, μίλησα στο τηλέφωνο με τον προπονητή Κουρμπίς, ήταν ξεκάθαρος και πειστικός.

Θα μπορούσα να επιλέξω μεγάλους συλλόγους όπως οι Μαρσέιγ και Λιόν αλλά ο στόχος μου ήταν να να ανεβάσω τη Μονπελιέ και να δείξω μία διαφορετική εικόνα του εαυτού μου.”