Ακάθεκτη η Αμπελιά, επικράτησε και της Νέας Πολιτείας

Ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας σημείωσε η Αμπελιά, καθώς κέρδισε τη Νέα Πολιτεία στο γήπεδο της με 3 – 1!

Η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφθασε στη νίκη και συνεχίζει στη πρώτη θέση κι ενώ «συγκατοικεί» με τα Βούναινα έχοντας είκοσι πέντε βαθμούς, με το συγκρότημα του Κώστα Τσότσου να παραμένει στην ένατη θέση έχοντας δέκα έξι βαθμούς.

Στο 42ο λεπτό του παιχνιδιού ο Νίκος Φαρμάκας «άνοιξε» το σκορ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Στέφανος Σουλτούκης «χρίστηκε» σκόρερ και διπλασίασε τα τέρματα για την Αμπελιά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης στο γήπεδο της Αμπελιάς και στο 67ο λεπτό, ο Στέφανος Σουλτούκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 κι ενώ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ενώ με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτά αγώνα, ο νεαρός και συνάμα φιλόδοξος μεσοεπιθετικός της Αστραπής, Δημήτρης Σταθάκος, μείωσε σε 3 – 1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν. (80′ Κιούσσης), Αγγέλης, Βέης, Σουλτούκης, Φαρμάκας (82′ Γκρίτζιας), Γεωργούλας Θοδ., Κουρούκας (78′ Δαλαμπύρας).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Τσάτσαρας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Σκόμπας, Καφές, Σκουλίδης (55′ Σιώκας), Καλτσάς (75′ Αντωνόπουλος), Πράπας (48′ Σταθάκος), Γερακίνης, Φακίτσας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μπράμης, Σκυβαλίδας.