Ακάθεκτος ο Α.Ο.Ν. κέρδισε και την Δόξα Αμυγδαλής

Ο Α.Ο. Ναρθακίου ξεπέρασε με… άνεση και το εμπόδιο της Αμυγδαλής με σκορ 3 – 0, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο για την 14η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεόπουλου έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +6 από την Μαρμαρίνη.

Στα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15′ όταν ο Μπασδάνης τροφοδότησε με κάθετη πάσα τον Δημήτρη Αγγελόπουλο και αυτός με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Δέκα λεπτά αργότερα Μπασδάνης και Αγγελόπουλος συνδυάστηκαν όμορφα ο Αγγελόπουλος τροφοδότησε τον Μπιζούλα και αυτός με σουτ πέτυχε το 2 – 0. Στο 35′ ο Μπασδάνης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3 – 0.

Στο 70′ ο νεαρός Κυρίτσης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης (80′ Αγγελόπουλος Β.), Πατσιούρας, Δημακόπουλος, Μπουλούτσος (60′ Κατσικόπουλος), Μπανιάς (75′ Φλώρος), Κατσανάκης, Μπιζούλας, Βόπης (65′ Καρατόλιας), Πλίτσης (60′ Κυρίτσης) Μπασδάνης, Αγγελόπουλος Δ.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Βέης, Κολέτσι Μ., Κουτίνας, Αποστολόπουλος, Χατζόπουλος, Καψάλης, Μπίλης, Οσμάνι, Κολέτσι Φλ., Στεργίου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Βελεσιώτης, Χατζήνας.

Πηγή: ifarsala.gr