Ακολουθεί σύσκεψη ασφαλείας στο Ηράκλειο

Την Παρασκευή (17/5) στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για ό,τι αφορά τα παιχνίδια μπαράζ. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Εκ μέρους του Πλατανιά αναμένεται να παραστεί ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τρούλης, που ήταν παρών και στην πρώτη σύσκεψη, με αυτή που ακολουθεί να περιλαμβάνει επί της ουσίας τα μέτρα που θα παρθούν για τον επαναληπτικό που θα γίνει την Τετάρτη στο Γεντί Κουλέ. Για ό,τι αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι στα Χανιά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ουσιαστικά αυτά που ελέχθησαν πριν από λίγες ημέρες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, ισχύουν για το πρώτο παιχνίδι, ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΟΦΗ.

Τώρα, η είδηση είναι ότι όπως όλα δείχνουν δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια, δεν θα υπάρξει δηλαδή προπώληση για το πρώτο παιχνίδι, αντίθετα αυτά θα πωλούνται μονάχα από το γήπεδο των Περιβολίων ανήμερα του αγώνα και λίγες ώρες προτού αυτό ξεκινήσει!

Ο Πλατανιάς αναμένεται να διαθέσει προσκλήσεις την ΠΑΕ ΟΦΗ, με τον αριθμό τους να αναμένεται να γίνει γνωστός την Παρασκευή στη σύσκεψη ασφαλείας. Εισιτήρια δεν θα δοθούν στον ΟΦΗ, παρότι οι φίλαθλοι της ομάδας από το Ηράκλειο δείχνουν διατεθειμένοι να έρθουν μαζικά την Κυριακή στα Περβόλια.

Πηγή: athlitiko

The post Ακολουθεί σύσκεψη ασφαλείας στο Ηράκλειο appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...