Αλί Γκαζάλ: «Ζήτησα να φύγω από την Λάρισα επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

Ο Αιγύπτιος μέσος Αλί Γκαζάλ εξήγησε γιατί έλυσε το συμβόλαιο του με την Λάρισα αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε η Σμούχα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 28χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί», καταγράφοντας 15 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα του Κάμπου.

Ο Αλί Γκαζάλ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Σμούχα, μίλησε στην ιστοσελίδα kooora.com για τον τραυματισμό που τον επηρέασε ψυχολογικά, αλλά και την απόφαση του να ζητήσει να λυθεί η συνεργασία του με την ΑΕΛ.

«Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος, όμως έγιναν παράξενα πράγματα στην ομάδα. Δεν πήγαινε καλά η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Συμμετείχα στις υποχρεώσεις του συλλόγου, αλλά είχα έναν τραυματισμό, ο οποίος με επηρέασε ψυχολογικά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος άλλαξε τον προπονητή και άρχισα να παίζω. Συμφωνήσαμε να αποχωρήσω όταν ήρθε η πρόταση της Σμούχα. Ζήτησα να ακυρώσουμε το συμβόλαιο μου λόγω της ψυχολογικής μου κατάστασης».

Ο Αιγύπτιος χαφ αναφέρθηκε παράλληλα και στον συμπατριώτη του, Αμρ Ουάρντα.

«Όταν πήγα στην Ελλάδα διαπίστωσα πως ο Αμρ Ουάρντα στον αγωνιστικό τομέα θεωρείται εκεί ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Όλοι όμως έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης».