Αλεξανδρίδης: «Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε»

Μεγάλη σημασίας νίκη πέτυχε μέσα στην έδρα της Νεάπολης και απέναντι στην ομώνυμη ομάδα ο Κίσσαβος Συκουρίου με σκορ 0 – 2.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Για την δύσκολη εκτός έδρας νίκη, μίλησε στο ArenaLarissa.gr ο Ρωμανός Αλεξανδρίδης, όπου πέτυχε το δεύτερο τέρμα των «κίτρινων» και «κλείδωσε» στο τέλος το τρίποντο για την ομάδα του Κώστα Κουτσούκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ρωμανός Αλεξανδρίδης:

Για τη νίκη απέναντι στη Νεάπολη:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμασταν τους βαθμούς, όπως και η Νεάπολη. Δυσκολευτήκαμε από τον αγωνιστικό χώρο, όμως στο τέλος καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και καταφέραμε να «κλειδώσουμε» τη νίκη στο τέλος με δικό μου τέρμα. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ενισχυθήκαμε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο και πιστεύω πως τα νέα παιδιά θα μας βοηθήσουν αρκετά, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με την Νεάπολη. Σιγά – σιγά η ομάδα θα δέσει. Έχουμε πολύ καλό υλικό και έναν πολύ καλό προπονητή. Πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια».

Για τα οκτώ τέρματα που έχει σημειώσει έως τώρα:

«Το άθλημα είναι ομαδικό. Σκοπός είναι να πάει καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα».

Για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας:

«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα του Απόλλων βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από όλους κι έχει το καλύτερο υλικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς δεν θέλουμε να χάνουμε παιχνίδια μέσα στην έδρα μας».