Αλεξούλης: «Να μην γίνει η ΑΕΛ περίγελος»

Εδώ και λίγες ώρες ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν από τους «βυσσινί», με τον κόσμο να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιον λόγο δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της «βασίλισσας» ο νεαρός τεχνικός.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο πρώην τεχνικός  διευθυντής της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, μίλησε στο ArenaLarissa.gr και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και για όλα όσα συμβαίνουν στους «βυσσινί» τον τελευταίο καιρό.

Πιο αναλυτικά:

Για την απομάκρυνση Παναγόπουλου:

«Είναι μία γνωστή κατάληξη με όποιον προπονητή έρχεται στην ΑΕΛ. Δεν μπορεί να λειτουργήσει κάποιος προπονητής μ΄αυτόν τον τρόπο. Έχει καταντήσει αστείο, καθώς οι συνθήκες δεν είναι λογικές αυτές που υπάρχουν».

Για την προσωπική του άποψη για τον κ. Πλεξίδα:

«Δεν είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί ο κ. Πλεξίδας να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο».

Για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά κι έχουμε την απομάκρυνση δύο προπονητών σε διάστημα δύο μηνών:

«Δεν πιστεύει ο κ. Πλεξίδας στο ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύει σε κανέναν προπονητή, πόσο μάλλον και ποδοσφαιριστή».

Που θα οδηγήσει το σήριαλ των προπονητών για την ΑΕΛ:

«Όλο αυτό που γίνεται επιβαρύνει την ιστορία της ΑΕΛ. Ο τρόπος που χειρίζονται την ΑΕΛ, δεν της αξίζει. Πρέπει να λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, όπου θα είναι μία αξιόπιστη ομάδα για όλους και όπου θα είναι περήφανος ο λαός της Λάρισας».

Τέλος, για την ΑΕΛ όπου όλοι ονειρεύονται:

«Η ΑΕΛ πρέπει να αποκτήσει όνομα, αγάπη και σεβασμό από όλους τους Έλληνες. Πρέπει να κάνει περήφανο τον κόσμο της Λάρισας και όχι περίγελος σε όλη την Ελλάδα».